Week van de smaak

Kookworkshop Dag Koken
CC Strombeek - 14 november 2008

Omdat het de Week van de Smaak is, mag het gerust een beetje meer zijn. Daarom serveren we niet één, maar wel drie kookworkshops op dezelfde dag.

Gevarieerd brunchen: verrassende ideetjes en recepten voor ontbijt, brunch en lunch.

Tijdens de ochtendsessie bereiden we een verrassend en gevarieerd brunchbuffet met zelf gebakken broodsoorten, creatieve salades, en heel wat warme en koude mini-gerechtjes die van elk ontbijt, brunch of lunch een uniek culinair moment maken.
9u30-12u00 met aansluitend maaltijd

Gebak en desserts

De namiddagsessie is gereserveerd voor gepatenteerde zoetekauwen die ook van koken houden. Inventieve dessertjes en fijne creaties worden afgewisseld met traditionele deserttoppers waarbij kleur, smaak en textuur voor een ware sensatie zullen zorgen. Het gebak- en dessertenbuffet zal gegarandeerd geen lang leven beschoren zijn.
14u-16u30 met aansluitend dessertenbuffet

De keuken van Zuid-West Frankrijk: Aquitaine, Midi-Pyrénées en Languedoc-Roussillon

De fijnproevers die pas laat op dreef komen, kunnen de keuken van Zuid-West Frankrijk ontdekken tijdens de avondsessie. We laten ons inspireren door de producten uit Aquitaine, de Midi-Pyrénées en Languedoc-Roussillon en verwerken die in een diner voor onszelf. Wie deze regio's kent, kan al vermoeden met welke topproducten er wordt gekookt. De verrassing zal, voor wie dit deel van Frankrijk niet kent, des te groter zijn.
19u-22u00 met aansluitend diner